

Σε ηλικία 96 ετών έφυγε το Σάββατο από τη ζωή ο Ιάκωβος Τσούνης. Γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου του 1925 κι ήταν ένας από τους πιο ισχυρούς Ελληνες εφοπλιστές αλλά και εθνικός ευεργέτης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι δώρισε την περιουσία του 23 εκατομμύρια ευρώ και 60 αποβατικά σκάφη (αμφιβίων επιχειρήσεων) στις Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις, πράξη για την οποία τιμήθηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 24 Φεβρουαρίου του 2021.
Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος στο twitter γράφοντας: Ο νεότερος βετεράνος του Β’ΠΠ, Εθν. Ευεργέτης Υπτγος ε.τ. Ιάκωβος Τσούνης εξέπνευσε σήμερα. Υπήρξε αφοσιωμένος ευπατρίδης, υποστηρικτής των ΕΔ και άξιο Τέκνο της Πατρίδος. Θα λείψει σε όλους μας! Συλλυπούμαι βαθύτατα την οικογένειά του για την απώλεια αυτού του Μοναδικού Έλληνος!
Ο νεότερος βετεράνος του Β’ΠΠ, Εθν. Ευεργέτης Υπτγος ε.τ. Ιάκωβος Τσούνης εξέπνευσε σήμερα. Υπήρξε αφοσιωμένος ευπατρίδης, υποστηρικτής των ΕΔ και άξιο Τέκνο της Πατρίδος. Θα λείψει σε όλους μας! Συλλυπούμαι βαθύτατα την οικογένειά του για την απώλεια αυτού του Μοναδικού Έλληνος! pic.twitter.com/w1ZITgQXd7
— GEN (ret.) Konstantinos Floros (@ChiefHNDGS) April 10, 2021
Σχετικά Νέα
Πέθανε η Αλεξία Τσάτσου: Ήταν κόρη του συνταγματολόγου Δημητρίου Τσάτσου
Θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι πέθανε σε ηλικία 54 ετών η Αλεξία Τσάτσου. Ήταν.
Χανιά: Τέσσερις συλλήψεις για τις “καραβιές” αλλοδαπών από το το Τομπρούκ της Λιβύης
Τέσσερις αλλοδαποί αναγνωρίσθηκαν και συνελήφθησαν ως διακινητές στις δύο υποθέσεις εντοπισμού και διάσωσης μεταναστών.
Λέσβος: Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού – Βρέθηκε απαγχονισμένος σε ξωκλήσι τη Μ. Παρασκευή
Λέσβος: Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός 29χρονου λιμενικού, ο οποίος τη Μεγάλη.
Δακτύλιος: Επιστρέφει από σήμερα το μέτρο στους δρόμους της Αθήνας-Τι ισχύει για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Από σήμερα, Τρίτη, 22 Απριλίου επιστρέφει κανονικά το μέτρο του Δακτυλίου στους δρόμους της Αθήνας,.