«Έφυγε» από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά – Συγκλονισμένη όλη η Ελλάδα

Θλίψη σε όλη την Ελλάδα έχει σκορπίσει ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλευόταν από τις 11 Οκτωβρίου.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στις 12 Οκτωβρίου, αφού παρουσίασε υποτροπή η βασική της νόσος.

«Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Το πρώτο ανακοινωθέν του νοσοκομείου, το απόγευμα της 12ης Οκτωβρίου, έλεγε: «Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Στην πορεία, η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την κούρσα για την εκλογή στο ΚΙΝΑΛ, λόγω της υγείας της: «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα