Πέθανε από καρκίνο ο 5χρονος Αλέξανδρος από την Κρήτη

Ο 5χρονος Αλέξανδρος πάλευε τους τελευταίους μήνες να κρατηθεί στη ζωή, δίνοντας μάχη με καρκίνο στον εγκέφαλο.

Η ανάρτηση της μητέρα του παιδιού στο Facebook συγκλονίζει: «Με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε ότι δυστυχώς ο Αλέξανδρος μας, το παιδί μας έφυγε ήρεμα σήμερα το βράδυ στην αγκαλιά της μανούλας του…

Ο μικρός Αλέξανδρος ήθελε να επισκεφθεί τους καταρράκτες του Νιαγάρα και ένα στοιχειωμένο σπίτι, όμως ο γιατρός απαγόρευσε την απομάκρυνσή του από το σπίτι. Έτσι, μια ολόκληρη κοινότητα «έφερε» το Χάλογουιν 1,5 μήνα νωρίτερα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ευχή του μικρού.

Εκατοντάδες άνθρωποι ντύθηκαν με κουστούμια τεράτων και εμφανίστηκαν στην γειτονιά του μικρού προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ευχή του. Μιλώντας τότε στην ΕΡΤ ο πατέρας και η μητέρα του 5χρονου, είχαν αναφέρει: «Του εξηγήσαμε ότι όλα αυτά είναι για εκείνον και ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι και όλα αυτά τα τέρατα ήρθαν για αυτόν.

Και νομίζω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν γι’ αυτόν. Ήταν πολύ χαρούμενος, χαιρετούσε τους ανθρώπους, ήταν σαν να τους έλεγε “ευχαριστώ” και έδινε χαρά σε όλους τους ανθρώπους. Και όλα τα λέμε στα ελληνικά. Σε όλους τους ανθρώπους που ερχόντουσαν, τους δίνανε δώρα. Ήταν κάτι το μοναδικό. Νιώσαμε πάρα πολύ την αγάπη του κόσμου, νιώσαμε στήριξη. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία και μια ωραία ανάμνηση που πάντα θα την έχουμε και εμείς ως γονείς και τ’ αδέρφια του…».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα