Πέθανε 12χρονη που ρουφήχτηκε από αντλία σε πισίνα στην Τουρκία

Απεβίωσε η 12χρονη Αλίσα Αντάμοβα από τη Ρωσία, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά σε πισίνα στο Μπόντρουμ (Αλικαρνασό) όταν την τράβηξε αντλία σε πισίνα, δήλωσε την Τετάρτη ο πατέρας της, Άντρις Λεκούτσις.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του ρωσικού πρακτορείου TASSο πατέρας της ανακοίνωσε τον θάνατό της στο κοινωνικό δίκτυο Vκontakteενώ υπήρξε ανακοίνωση και από τη ρωσική πρεσβεία στην Τουρκία. «ρωσική πρεσβεία και το προξενείο της Αττάλειας αναφέρουν με λύπη πως στις 28 Αυγούστου, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Παμούκ Καλέ, η Ρωσίδα Αλίσα Αντάμοβα πέθανε αφού νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ατύχημα που έλαβε χώρα στις 18 Αυγούστου στο νοσοκομείο Sunhill στο Μπόντρουμ» ανέφερε η ανακοίνωση.

Όπως έγινε γνωστό, η ρωσική πλευρά θα παρακολουθεί στενά τις έρευνες από τις τουρκικές αρχές πάνω στο περιστατικό.

Η 12χρονη παρασύρθηκε από την υποβρύχια αντλία νερού στην πισίνα του ξενοδοχείου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Γιατροί από την Αγία Πετρούπολη έφτασαν στην Τουρκία για να βοηθήσουν και σε εξέλιξη είναι η έρευνα για το περιστατικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, το κορίτσι παγιδεύτηκε κάτω από το νερό για 15 λεπτά όταν η αντλία τράβηξε το χέρι της, ενώ τουρίστες που βρίσκονταν στον χώρο – μεταξύ των οποίων και ο πατέρας της- προσπαθούσαν να την απελευθερώσουν.

Σχετικά Νέα