

Το Κρεμλίνο ανέφερε σήμερα ότι τα δικά του στοιχεία υποδηλώνουν ότι συνεχίζει να υπάρχει ισχυρή στήριξη μεταξύ των Ρώσων για την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση», όπως τη χαρακτηρίζει η Μόσχα, στην Ουκρανία και για τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ (φωτ.) απαντούσε σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων για έρευνα που υποδηλώνει ότι υπάρχει ίσος αριθμός ανθρώπων που τάσσεται υπέρ των διαπραγματεύσεων για να τερματιστούν οι 16 μήνες της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία και αυτών που είναι υπέρ της συνέχισης της σύγκρουσης.
«Τα στοιχεία που έχουμε δείχνουν κάτι εντελώς διαφορετικό –κυρίαρχη στήριξη για την ειδική στρατιωτική επιχείρηση και για τον πρόεδρο», δήλωσε ο Πεσκόφ.
«Το βασικό θέμα για τους Ρώσους είναι να επιτευχθούν οι στόχοι που είναι ενώπιων μας, οι οποίοι διαμορφώθηκαν από τον πρόεδρο», δήλωσε ο Πεσκόφ.
Σχετικά Νέα
Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός του Περού
Ο Περουβιανός πρωθυπουργός Γουστάβο Αδριανσέν παραιτήθηκε χθες Τρίτη, παραμονή της διεξαγωγής ψηφοφορίας στο κοινοβούλιο.
Μερτς: Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, η Γερμανία επέστρεψε
Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, τόνισε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι.
Ο Μακρόν καταδίκασε τις δράσεις της κυβέρνησης Νετανιάχου στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, καταδίκασε με τον.
Νιγηρία: Νεκροί τέσσερις στρατιώτες από επίθεση τζιχαντιστών
Τουλάχιστον τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν χθες Τρίτη κατά τη διάρκεια επίθεσης τζιχαντιστών εναντίον στρατιωτικής βάσης.