

Το Κρεμλίνο φέρεται να δήλωσε την Πέμπτη (13/10) ότι οι στόχοι της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησής» του Ουκρανία είναι αμετάβλητοι, αλλά θα μπορούσαν να επιτευχθούν μέσω διαπραγματεύσεων.
Σε δηλώσεις του στη ρωσική εφημερίδα Izvestia ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι η Ρωσία είναι ανοιχτή στις διαπραγματεύσεις.
«Η κατεύθυνση δεν έχει αλλάξει, η ειδική στρατιωτική επιχείρηση συνεχίζεται, συνεχίζεται σύμφωνα με τους στόχους που έχουμε να επιτύχουμε», φέρεται να δήλωσε ο Πεσκόφ. «Ωστόσο, έχουμε επανειλημμένα επαναλάβει ότι παραμένουμε ανοιχτοί σε διαπραγματεύσεις για την επίτευξη των στόχων μας», δήλωσε ο ίδιος.
Σχετικά Νέα
-
«Αστακός» το Βατικανό για την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Η Ιταλική Κυβέρνηση αποφάσισε την κήρυξη πενθήμερου πένθους για το θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου..
Ουκρανία: Kαι αν βαρεθεί ο Τραμπ;
Ποιο είναι ακριβώς το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων που εκκίνησε ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μόσχα; Μπορούν.
Κρεμλίνο: Πρόθυμος ο Πούτιν να συζητήσει την έκκληση Ζελένσκι για παύση των επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.