

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου ζήτησε και πήρε απο τον ανακριτή ο 35χρονος, που μαχαίρωσε τον πατέρα του τα ξημερώματα παραμονής Πρωτοχρονιάς στο σπίτι τους στο Περιστέρι, μπροστά στα μάτια της μητέρας του.
Ο 35χρονος συνοδευόμενος λοιπόν από τη μητέρα του, την αδερφή του και φιλικό του πρόσωπο, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή λίγο πριν από τις 11 σήμερα το πρωί, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
Το περιστατικό συνέβη παραμονή Πρωτοχρονιάς ομογενής από το Ουζμπεκιστάν φέρεται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 62χρονο πατέρα του μπροστά στα μάτια της μητέρας του, οικογένεια που έμενε στο Περιστέρι τα τελευταία 15 χρόνια και σύμφωνα με τους γείτονες επρόκειτο για μία οικογένεια η οποία συχνά λογομάχησε.
Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν το θύμα είχε καταγγελθεί για κακοποιητική συμπεριφορά και ενδοοικογενειακή βία, για την οποία μάλιστα περιστατικό είχε επιληφθεί η αστυνομία.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες
Και σήμερα αναμένεται γενικά ηλιόλουστος καιρός, με εξαίρεση μεσημεριανές-απογευματινές μπόρες και καταιγίδες σε Ήπειρο,.
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη – Τι ισχύει για τον Δακτύλιο
Με τροποποιήσεις θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21/4), αλλά.