

Τη δικαστική οδό παίρνει πλέον η υπόθεση ξυλοδαρμού ενός 18χρονου στο Περιστέρι, καθώς αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε τρεις νεαρούς.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, πίσω από τον ξυλοδαρμό του νεαρού στο Περιστέρι, κρύβονταν οπαδικά κίνητρα.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 3 νεαρών, ηλικίας 22 και 19 ετών, για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία και παράβαση του νόμου περί επαγγελματικού αθλητισμού.
Προηγήθηκε κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριακών και προανακριτικών στοιχείων, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων προέκυψε η εμπλοκή των τριών κατηγορουμένων.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ από την προανακριτική έρευνα προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν τον 18χρονο, και με τη χρήση μεταλλικού γκλοπ τον τραυμάτισαν στο κεφάλι και στο σώμα με σκοπό να του αποσπάσουν μπλούζα και κασκόλ.
Ακολούθως, οι κατηγορούμενοι διέφυγαν ενώ ο 18χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο.
Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.