

Έναν 25χρονο αναζητά η αστυνομία για απόπειρα δωροδοκίας νοσηλεύτριας σε εμβολιαστικό κέντρο του Περιστερίου με σκοπό να αποκτήσει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η νοσηλεύτρια αρνήθηκε και κατήγγειλε το γεγονός με τον φερόμενο δράστη να εξαφανίζεται από το Κέντρο Εμβολιασμού προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ ο νεαρός φτάνοντας το κέντρο εμβολιασμού για τη δεύτερη δόση εμβολίου είχε έτοιμο γραπτό μήνυμα στο κινητό του στο οποίο ανέφερε ότι είναι διατεθειμένος να δώσει 500 ευρώ προκειμένου να περαστεί η χορήγηση της δόσης στην πλατφόρμα χωρίς να του γίνει.
Το έδειξε στη νοσηλεύτρια χωρίς να μιλήσει, εκείνη όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά και προσπάθησε να ειδοποιήσει τον προϊστάμενό της. Ο νεαρός το αντιλήφθηκε και έφυγε, ταυτοποιήθηκε όμως από την αστυνομία βάσει της αυτόφωρης διαδικασίας.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.