

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του νεαρού που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι.
Ο 20χρονος Σάνι, από το Πακιστάν, «εξαφανίστηκε» από την ημέρα της δολοφονίας της Νικολέτας και οι αρχές έχουν «χτενίσει» τις γύρω περιοχές αλλά και τα σημεία όπου συνήθιζε ο ύποπτος να βρίσκεται.
Ωστόσο, οι έρευνες των αρχών έχουν αποβεί άκαρπες, ενώ οι ομοεθνείς του δηλώνουν πως δεν τον έχουν δει από εκείνη την ημέρα και δεν γνωρίζουν που βρίσκεται.
Το άγνωστο περιστατικό
Στο μεταξύ οι έρευνες των αρχών γύρω από την υπόθεση φέρνουν στο φως νέα στοιχεία για τη σχέση του ζευγαριού.
Αστυνομικές πηγές αναφέρυν ότι την περίοδο των Χριστουγέννων είχε σημειωθεί ένα αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον καταζητούμενο, Σάνι για το οποίο η 17χορνη τον είχε στηρίξει.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε σημειωθεί συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο, κατά την οποία είχε τραυματιστεί ο 20χρονος.Σε κλήση από τις Αρχές, η 17χρονη είχε καταθέσει τότε υπέρ του συντρόφου της.
Στο κινητό τηλέφωνο της ανήλικης φαίνεται πως οι Αρχές εντόπισαν μηνύματα απειλητικού περιεχομένου που είχε στείλει ο νούμερο ύποπτος για την δολοφονία.
Οι Αρχές στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον 20χρονο θα αναζητούν το τελευταίο στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο με την ελπίδα να μπορέσουν να φτιάξουν έτσι το δρομολόγιο διαφυγής του.
Η μητέρα της άτυχης κοπέλας αποκάλυψε ότι η κόρη της δέχονταν απειλές από τον σύντροφο της και πριν από λίγες μέρες του ζήτησε να χωρίσουν.
«Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι»
Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η μητέρα της Νικολέτας ανέφερε ότι «Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο». Συνεχίζοντας δεν κρύβει την οργή της τονίζοντας: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».
Σχετικά με την ώρα της δολοφονίας ανέφερε: «Εγώ ήμουν στην δουλειά, δουλεύαμε μαζί. Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στην δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για την δουλειά την είδα. Κοιμόνταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ότι έγινε».
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.