

Δεκάδες χιλιάδες λήψεις «μετρά» η εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας, μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να ακούσουν ολόκληρα λογοτεχνικά βιβλία . Ταυτόχρονα, εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι αναπαραγωγές βιβλίων.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση της υπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη, μέχρι το πρωί της Τετάρτης, η εφαρμογή «μετρούσε» περισσότερες από 37.000 λήψεις και δεκάδες χιλιάδες λήψεις βιβλίων, των οποίων οι αναπαραγωγές φτάνουν τις 117.000.
Σύμφωνα με την ανάρτηση, την εφαρμογή έχει υποδεχθεί θερμά και η ομογένεια.
«Η εφαρμογή eVivlio έχει ανοίξει και ήδη ‘’ακουγεται” πολύ», ανέφερε η υπουργός και πρόσθεσε: «Βασιζόμενοι στην πρωτοβουλία του Κυριάκου Πιερρακάκη, δεσμευόμαστε να την εμπλουτίζουμε (σ.σ. την εφαρμογή) συνέχεια ενώ συγχρόνως σύντομα και τα λογοτεχνικά βιβλία θα παραληφθούν από μαθήτριες και μαθητές Δημοτικού για μελέτη, εργασίες και μια υπέροχη ευκαιρία για δημιουργική γραφή. Και στις μέρες μας είναι πιο σημαντικό από ποτέ να έρχονται σε επαφή με τα βιβλία και όσα αυτά προσφέρουν».
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Στην Αχαΐα σήμερα ο Σωκράτης Φάμελλος – Ομιλία στο Τεχνικό Επιμελητήριο
Στην Αχαΐα περιοδεύει σήμερα, Δευτέρα 12 Μαΐου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα συνολικού ύψους 98.000 ευρώ για απομιμητικά προϊόντα
Πρόστιμα συνολικού ύψους 98.000 ευρώ επιβλήθηκαν από στελέχη της ΔΙΜΕΑ μετά από τους ελέγχους.
To Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματική τη δυνατότητα της ΑΑΔΕ για αναστολής χρήσης ΑΦΜ λόγω φοροδιαφυγής
«Φρένο» στη δυνατότητα της ΑAΔΕ να αναστέλλει ή να απενεργοποιεί, με βάση νόμο του.
Θεσσαλονίκη: Ομάδα ανηλίκων γρονθοκόπησε δεκαπεντάχρονο- Συνελήφθησαν οι γονείς τους
Από τις άμεσες ενέργειες και αναζητήσεις αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βραδινές ώρες χθες (11-05-2025),.