

Το νομό Έβρου επισκέπτεται σήμερα ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί από χθες στη Θράκη.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, στις 10.30 θα επισκεφθεί το μνημείο του ΔΣΕ (Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος) στο χωριό της Κορνοφωλιάς και στη συνέχεια το εργοτάξιο του αγωγού TAP, στους Κήπους του Έβρου, όπου θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της εργολήπτριας εταιρίας και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους στο έργο.
Η περιοδεία στον ακριτικό νομό θα κλείσει με ομιλία του κ. Κουτσούμπα, σήμερα το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.