Περιέλουσε 8 αστυνομικούς με πετρέλαιο και απειλούσε να τους κάψει – «Νομίζαμε ότι θα λαμπαδιάσουμε» λένε οι αστυνομικοί

Το περιστατικό συνέβη στο Έσεξ ύστερα από καταδίωξη ύποπτου αυτοκινήτου το οποίο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο δρόμο. Ο Τζάστιν Τζάκσος οδηγός του αυτοκινήτου, εγκλωβίστηκε κάποια στιγμή από τα περιπολικά. Παράτησε το αυτοκίνητο και καβάλησε μια μηχανή καιο συνέχισε να κάνει ζικ ζακ για να ξεφύγει. Δεν τα κατάφερε όμως και πάλι. Κατέβηκε από τη μηχανή κρατώντας ένα μεγάλο μπιτόνι πετρέλαιο, βγήκε έξω και λίγο πριν οι αστυνομικοί του περάσουν χειροπέδες, εκείνος τους περιέλουσε με το υγρό και απειλούσε να τους κάψει.

Οι αστυνομικοί τα χρειάστηκαν. Φοβήθηκαν και λογικό είναι, ότι θα ανάψει έναν αναπτήρα και θα καούν ζωντανοί. Θα λαμπαδιάσουν.

Τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν πριν καεί κάποιος. Δυο από αυτούς όμως είχαν δεχτεί το υγρό στο πρόσωπο και τα μάτια και χρειάστηκε να πάνε αμέσως στο νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι ξεπλύθηκαν με νερό που τους έδωσαν οι περίοικοι. Ο δράστης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 χρόνων και 8 μηνών. Μεταξύ των κατηγοριών ήταν και εκείνη της επικίνδυνης βλάβης.

Σχετικά Νέα