

Αυτόπτες μάρτυρες της αιματηρής συμπλοκής στο Πέραμα επικαλέστηκε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση των επτά αστυνομικών που κατηγορούνται για τον θάνατο του 20χρονου Ρομά.
Έριξε κάτω 5 μοτοσυκλέτες από τις 7 και υπήρξε επανηλλειμένη επάνοδός του για να τους χτυπήσει. Δεν μπορεί και οι επτά ασυνομικοί να εκτίμησαν λάθος σημείωσε ο κ. Κούγιας.
Συγχρόνως πυροβολούν και οι επτά άνθρωποι που σημαίνει ότι συνέβη κάτι ακραίο, σημείωσε ακόμα ενώ όσον αφορά την εντολή από το κέντρο να εγκαταλείψουν την καταδίωξη, ο κ. Κούγιας σημείωσε ότι όταν ρώτησε σχετικά τους εντολείς του εκείνοι του απάντησαν ότι μέσα στην οχλγαγωγία κανείς δεν άκουσε κάτι τέτοιο.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.