

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, γνωστοποίησε μέσα από ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον θάνατο της μητέρας του με τον ίδιο να τονίζει «Μια γυναίκα που στο πέρασμά της άφησε βαθύ αποτύπωμα αξιοπρέπειας, ακεραιότητας, καλοσύνης. Μια προσωπικότητα της καθημερινής σοφίας».
Η ανάρτηση του:
Αναλυτικά όσα είπε:
«Σήμερα χάσαμε την Μάνα. Την Κούλλα (Κυριακή) Στυλιανίδου.
Μια γυναίκα που στο πέρασμά της άφησε βαθύ αποτύπωμα αξιοπρέπειας, ακεραιότητας, καλοσύνης. Μια προσωπικότητα της καθημερινής σοφίας. Το σπίτι σου, Μάνα, ήταν πάντα ανοικτό σε όλους. Πάντα όλοι είχαν μόνο τον καλό λόγο για σένα.
Στο λέω έστω και τώρα, κι ας μη σου άρεσαν τα πολλά και μεγάλα λόγια: σ’ ευχαριστώ που ήσουν ο ορισμός της Μάνας για όλους μας. Για τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου.
Μάνα να πας στο καλό. Θα συναντήσεις τον Μενέλαό σου. Το λεβέντη σου. Μαζί δώσατε τη μάχη της ζωής. Και παρά τη φτώχεια, τους πολέμους και τις μεγάλες αντιξοότητες ποτέ δεν το βάλατε κάτω.
Και κάτι που δεν στο είπα ποτέ: Όλα όσα με έμαθες με το απλό και σεμνό σου παράδειγμα δεν μου τα έμαθαν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια του κόσμου όπου με έστειλες.
Πάντα περήφανος για σένα».
Σχετικά Νέα
Βατικανό: Ο πάπας Φραγκίσκος ευλόγησε τους πιστούς από το “papa mobile”, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου
Μετά την λήξη της λειτουργίας, ο πάπας Φραγκίσκος ευλόγησε τους πενήντα χιλιάδες πιστούς που.
Τα πολιτικά μηνύματα για την Ανάσταση και το Πάσχα
Παρακολουθήστε τα μηνύματα για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη,.
-
Ζελένσκι για Πούτιν μετά την πασχαλινή εκεχειρία: «Παίζει με ανθρώπινες ζωές»
Επίθεση στον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, εξαπέλυσε σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (19.04.25) ο πρόεδρος.
Η Χαμάς δημοσίευσε βίντεο από 36χρονο όμηρο που κρατείται από το 2023: «Ο χρόνος τελειώνει», προειδοποιεί η τρομοκρατική οργάνωση
Ένα σπαρακτικό βίντεο ανέβασε το Μεγάλο Σάββατο (19.04.2025) η Χαμάς, που δείχνει τις εκκλήσεις.