

Ισόβια κάθειρξη επιβλήθηκε στον 68χρονο δράστη της δολοφονίας 39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ στον Πειραιά. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά τον έκρινε σήμερα ομόφωνα ένοχο, σύμφωνα με τον Alpha.
Πρωινές ώρες της 15ης Σεπτεμβρίου 2023, το θύμα εργαζόταν στον πάρκινγκ του Πειραιά. Ξαφνικά, ο 68χρονος δράστης ξεκίνησε να του επιτίθεται λεκτικά και στη συνέχεια ανέβηκε σπίτι του για να πάρει την καραμπίνα του. Στη συνέχεια επέστρεψε και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον εργαζόμενο.
«Πρόκειται για ένα έγκλημα που αποφάσισε, δρομολόγησε και εκτέλεσε με απόλυτη ψυχραιμία και κυνική ηρεμία χαρακτηρίζοντας την κάθε κίνηση του η τέλεια αποφασιστικότητα», αναφέρει το βούλευμα για τον 68χρονο.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης μετά τη δολοφονία υποστήριζε πως έχει απώλεια μνήμης. Οι μάρτυρες της τραγωδίας από την άλλη πλευρά, μίλησαν για έναν άνθρωπο που δημιουργούσε πολύ συχνά προβλήματα στην γειτονιά και τον ενοχλούσαν ακόμα και τα κλιματιστικά από τα καταστήματα.
«Τον εκτέλεσε εν ψυχρώ»
«Ο κατηγορούμενος με τρόπο σαφή μη επιδεχόμενο αμφισβήτησης, εμφορούμενος από ανθρωποκτόνο δόλο, αποφάσισε, έθεσε σε κίνηση και ολοκλήρωσε το έγκλημά του έχοντας πλήρη αντίληψη και συνείδηση και εκτέλεσε εν ψυχρώ σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τον υπάλληλο» συνεχίζει το βούλευμα.
Ο 68χρονος είχε πυροβολήσει δύο φορές το θύμα του. Τη δεύτερη φορά του έδωσε τη χαριστική βολή, αφήνοντας τρία παιδιά ορφανά.
Σχετικά Νέα
Νεκρός 81χρονος στο αλιευτικό του σκάφος στην Αιδηψό
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 11 Μαΐου 2025, μέσα στο.
Ρήγμα στα ταξί για το «σκνίπα pass» – Αλλαγή στάσης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία
«Γυρνάς μ’ ένα ταξί μέσα στη νύχτα…» λέει το γνωστό τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα,.
Έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στη Νέδα με νεκρό το 4χρονο αγόρι – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα στην περιοχή της Νέδας.