

Μεταφέρθηκε στο «Τζάνειο» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε 50χρονος άνδρας τις πρωινές ώρες σήμερα, στον ανοιχτό χώρο αναμονής επιβατών (σε παγκάκι πλησίον της Πύλης Ε-8 στο λιμάνι του Πειραιά).
Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
Σχετικά Νέα
Σοκάρει η κυνική ομολογία του 21χρονου στη Λάρισα: Είχα πιει, θόλωσα και χτύπησα τη μητέρα μου με ένα μαχαίρι
Μετανιωμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο 21χρονος μητροκτόνος για την δολοφονία της μητέρας του.
Πετράλωνα: Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού με γκαζάκια σε πολυκατοικία
Συναγερμός σήμανε στις 03:00 τα ξημερώματα στις Αρχές λόγω έκρηξης που σημειώθηκε σε είσοδο.
Καιρός: Έρχονται τοπικές βροχές και καταιγίδες – Πέφτει ξανά η θερμοκρασία
Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 14 Μαΐου
Σήμερα Τετάρτη, 14 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίων Αριστοτέλους και Λεάνδρου των μαρτύρων, Αγίου Θεράποντος επισκόπου Κύπρου, Αγίου Ισιδώρου μάρτυρος εν Χίω..