

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του 20χρονου φοιτητή που προσβλήθηκε από το μικρόβιο της μηνιγγίτιδας, καθώς όλα δείχνουν ότι θα καταφέρει να πάρει εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.
Σύμφωνα με το pelop.gr, η πορεία της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες γιατρούς ικανοποιητική και περιμένουν πλέον να φτάσει η στιγμή που από τη ΜΕΘ θα μετακινηθεί σε θάλαμο της Παθολογικής Κλινικής.
Ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Μπάκος είπε στην «Πελοπόννησο»: «Είναι πολύ καλά τα νέα για την υγεία του κι όλα δείχνουν ότι και ο τρίτος φοιτητής θα πάει πολύ καλά», ευχαριστώντας όλο το υγειονομικό προσωπικό που περιέθαλψε τα τρία περιστατικά. «Ολη η ομάδα, η κ. Φλίγκου, ο κ. Μαραγκός και όλες οι άλλες ιατρικές ειδικότητες, όπως και το νοσηλευτικό μας προσωπικό κατάφεραν να τους σώσουν τη ζωή τους. Ο πρώτος φοιτητής έχει πάρει εξιτήριο και η δεύτερη φοιτήτρια νοσηλεύεται στην Κλνική» πρόσθεσε ο κ. Μπάκος.
Παράλληλα, το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφτηκε τους δύο πανεπιστημιακούς χώρους (Ρίο και Κουκούλι) και έδωσε σαφείς οδηγίες για ενημέρωση και πρόληψη για τη μηνιγγίτιδα.
Σχετικά Νέα
Μικρά κέρδη στη Λεωφόρο Αθηνών μετά τις αργίες
Επιστροφή στη δράση για τους επενδυτές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους τελευταίους να «ζυγίζουν».
Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 25 Απριλίου
Συνολικά 1.253.742.257,83 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.530.742 δικαιούχους από σήμερα 22 Απριλίου έως τις.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Μεικτά πρόσημα στα ασιατικά ταμπλό μετά την κατρακύλα στη Wall
Σε μεικτό έδαφος ολοκληρώνουν τις συναλλαγές της Τρίτης οι ασιατικές αγορές, παρασυρόμενες από το.