

Εντάσεις και αλληλοκατηγορίες είχε η σχέση ανάμεσα στον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου από τον περασμένο Φεβρουάριο.
Αυτό αποκάλυψε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος.
Όπως τόνισε το ζεύγος Δασκαλάκη είχε μια συνάντηση σε δικηγορικό γραφείο όταν πια τα πράγματα μεταξύ τους είχαν φτάσει στα όρια.
Εκεί μάλιστα είχαν τσακωθεί άσχημα με τον Μάνο Δασκαλάκη να λέει στην Ρούλα Πισπιρίγκου πως για το ένα παιδί θα έβαζε το χέρι του στο Ευαγγέλιο πως δεν το έχει πειράξει, ενώ για τα άλλα δύο όχι.
Η ατάκα αυτή φέρεται να πυροδότησε έναν έντονο καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον δημοσιογράφο να αποκαλύπτει τη συνέχεια της συζήτησής τους.
Όπως λέει, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έμεινε εκεί, αλλά είπε στη γυναίκα του ότι ξέρει πως έχει κάνει κακό στα παιδιά με παρόμοιο τρόπο και θα τον ανακαλύψει, είτε αυτός ήταν με δηλητήριο είτε με τη μέθοδο της ασφυξίας.
Επίσκεψη μυστήριο στη Ρούλα Πισπιρίγκου στο «Παίδων»
Την ώρα που Αρχές ψάχνουν τη διαδρομή της κεταμίνης που οδήγησε στον θάνατο της Τζωρτζίνας, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις κινήσεις της 33χρονης στο νοσοκομείο Παίδων, την ημέρα που κατέληξε η 9χρονη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Αναστασόπουλου από την εφημερίδα «Πελοποννήσος», η κατηγορουμένη το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, απουσίασε για λίγα λεπτά από το δωμάτιο της Τζωρτζίνας για να συναντήσει δύο πρόσωπα από το περιβάλλον της, 5 ώρες πριν το τραγικό τέλος της 9χρονης.
Μάλιστα όπως λέει ο δημοσιογράφος, η συνάντηση έγινε στο κυλικείο και τα δύο αυτά άτομα προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητα.
Έρευνα για τις σχέσεις τους με φαρμακευτικές ουσίες
Η χρονική συγκυρία αυτής της συνάντησης της Ρούλας Πισπιρίγκου με τα δυο μυστηριώδη πρόσωπα από το περιβάλλον της δε θεωρείται καθόλου τυχαία.
Ερωτήματα προκύπτουν για το τι ειπώθηκε στη συνάντηση αυτήν που σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» ήταν η μόνη φόρα που η κατηγορουμένη βγήκε από το δωμάτιό της εκείνη την ημέρα, αλλά και αν θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν δώσει κάτι στην κατηγορουμένη.
Μάλιστα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αναστασόπουλου, στο κάδρο των αστυνομικών ερευνών, έχουν μπει και οι σχέσεις των δυο αυτό ατόμων με φαρμακευτικές ουσίες.
Ωστόσο, ο δικηγόρος της κατηγορουμένης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι η κατηγορουμένη συνάντησε κάποιον την ημέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας.
Σχετικά Νέα
Σαντορίνη: Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα πολιτικής προστασίας – Δημοσιεύθηκε η νέα ΚΥΑ
Σε εφαρμογή τέθηκε η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που προβλέπει σειρά έκτακτων μέτρων πολιτικής.
Αναζητείται ο άνδρας που πήρε το βρέφος από τη γιαγιά στην Ομόνοια – Τι έδειξαν οι κάμερες, τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ στην οδό Αιόλου και από.
Θεσσαλονίκη: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης – Νέα ντοκουμέντα από τη δράση τους
Αίσθηση προκαλούν οι διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη..
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 44χρονο που είχε χτυπήσει με καδρόνι την πρώην σύζυγό του
Την μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμέλημα ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας. Η φράση.