

Στην Πάτρα βρίσκεται σήμερα η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τη δίκη σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης του ΧΥΤΑ Αιγείρας.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, η κ. Κωνσταντοπούλου βρίσκεται στην Αχαΐκή πρωτεύουσα «για την υποστήριξη των πολιτών της Αιγιάλειας που αγωνίζονται για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, στο Εφετείο, συνεχίζοντας τον πολυετή αγώνα ενάντια στη ζημιά που προκάλεσε ο παράνομος και καρκινογόνος ΧΥΤΑ Αιγείρας».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο «αγώνας που ξεκίνησε το 2018, οδήγησε στο οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ, με καταδίκη του τότε Δημάρχου και αθώωση των κατοίκων. Σήμερα, η μάχη συνεχίζεται στο Εφετείο, όπου έχει προσφύγει ο καταδικασμένος Δήμαρχος. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δηλώνει υπερήφανη για την επιμονή και την αξιοπρέπεια των κατοίκων, που απέδειξαν πως δεν υπάρχει αγώνας που δεν αξίζει να δοθεί”.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα παραχωρήσει δηλώσεις στα ΜΜΕ για τις πολιτικές εξελίξεις στις 4μ.μ.
Σχετικά Νέα
Α. Σαμαράς: Οι εξελίξεις στο διεθνές στερέωμα είναι ραγδαίες και ανησυχητικές
Έντονα επικριτικός ως προς τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική εμφανίζεται ο πρώην.
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή που ευαγγελίζομαι, τελειώνει τα ολιγοπώλια των τραπεζών, των ακτοπλοϊκών, της εμπορίας τροφίμων, της ενέργειας, της υγείας
«Η άποψη μου είναι ότι αυτό το σύστημα εξουσίας που μας κυβερνά, είναι κυνικό.
Άρθρο Σαμαρά στα ΝΕΑ: Αυτή δεν είναι πια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αλλά κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με άρθρο του στην.