

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της παραβίασης των μέτρων, σχετικά με την πρόληψη ασθενειών, βρίσκεται ένας άνδρας, στον οποίο επιβλήθηκε ήδη διοικητικό πρόστιμο, ύψους 4.350 ευρώ, για διοργάνωση εκδηλώσεων με υπεράριθμα άτομα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, αστυνομικοί του τμήματος Δυτικής Αχαΐας, διαπίστωσαν σήμερα τα ξημερώματα ότι ο άνδρας είχε διοργανώσει σε περιοχή του δήμου Δυτικής Αχαΐας κοινωνική εκδήλωση (αρραβώνα), στον οποίο συμμετείχαν προσκεκλημένοι, ο αριθμός των οποίων υπερέβαινε το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, και δεν έφεραν μάσκες, παραβιάζοντας με αυτό τον τρόπο, τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς και την αποφυγή του κορωνοϊού.
Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο άνδρας διατάρασσε την κοινή ησυχία, αναπαράγοντας μουσική, προερχόμενη από στερεοφωνικά συγκροτήματα, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν καταλάβει το οδόστρωμα, παρακωλύοντας την κυκλοφορία των οχημάτων.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του συλληφθέντος θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.