

Ένας πρώην αστυνομικός, 68 ετών, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει σήμερα, γύρω στις 11 το πρωί, στην περιοχή Αγίου Νεκταρίου στην Πάτρα.
Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.news, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία έλαβαν ενημέρωση από συγγενικό του πρόσωπο. Αυτό ανέφερε ότι ο πρώην αστυνομικός είχε τραύματα στο χέρι και στον λαιμό. Μάλιστα από τις φλέβες του είχε αιμορραγία.
Άμεσα στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και μοτοσικλετιστής διασώστης του ΕΚΑΒ που του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Ο άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του και τον παρέλαβε Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.news, ο 68χρονος ήταν εν ζωή, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.
Σχετικά Νέα
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.