

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 54χρονος που συνελήφθη για τη ληστεία σε τραπεζικό υποκατάστημα στο κέντρο της Πάτρας στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Αγίας Σοφίας, το πρωί της Παρασκευής 11 Απριλίου. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, παράβαση του νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.
Φορώντας περούκα και καπέλο ο δράστης εισήλθε στην τράπεζα και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε την ταμία, αφαιρώντας από το χρηματοκιβώτιο 23.210 ευρώ.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας, η οποία, αφού απέκλεισε τον κεντρικό δρόμο της πόλης, κατάφερε να αφοπλίσει τον δράστη και να τον συλλάβει.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί Μ. Τρίτη ενώπιον του ανακριτή Πατρών και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγείται στις φυλακές του Κορυδαλλού.
Υπενθυμίζεται, ότι πριν από περίπου 15 χρόνια είχε συμπλοκή με αστυνομικούς κατηγορούμενος τότε για απείθεια και αντίσταση κατά της Αρχής.
Σχετικά Νέα
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες
Και σήμερα αναμένεται γενικά ηλιόλουστος καιρός, με εξαίρεση μεσημεριανές-απογευματινές μπόρες και καταιγίδες σε Ήπειρο,.
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη – Τι ισχύει για τον Δακτύλιο
Με τροποποιήσεις θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21/4), αλλά.
Θεσσαλονίκη: Άδειο το κέντρο της πόλης- Κλειστά τα καταστήματα
Μία εικόνα άδειας πόλης παρουσιάζει και σήμερα, δεύτερη ημέρα του Πάσχα, το κέντρο της.