Πάτρα: Πότε αναμένεται το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα – Τα συμπεράσματα των ιατροδικαστών

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η εξιχνίαση του θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου από την Πάτρα.

Ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξουν σαφείς απαντήσεις και για τα άλλα δύο κοριτσάκια της οικογένειας, την Μαλένα και την Ίριδα, καθώς η παράδοση του πορίσματος των ιατροδικαστών θεωρείται πλέον θέμα μερικών 24ωρων.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, οι δύο ιατροδικαστές, Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογριάς, αναμενόταν ότι θα παρέδιδαν το εν λόγω πόρισμα της τοξικολογικής επανεξέτασης των δειγμάτων που ελήφθησαν από τη Μαλένα και την Ίριδα, στις 15 Ιουνίου. Ωστόσο, αυτό τελικά θα γίνει προς τα τέλη της εβδομάδας στην Ασφάλεια Αττικής που διερευνά την μυστηριώδη υπόθεση, όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες.

Πηγές σημειώνουν ότι σε ένα μεγάλο ποσοστό οι δύο ιατροδικαστές έχουν καταλήξει στην αιτία θανάτου της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας. Τονίζουν, δε, ότι το πόρισμα δεν θα μιλά για «παθολογικά αίτια» αλλά επί της ουσίας θα καταρρίπτονται οι δύο προηγούμενες ιατροδικαστικές εκθέσεις για τους θανάτους των δύο κοριτσιών, που κατέληξαν πριν από την Τζωρτζίνα.

Οι ιατροδικαστές χρειάστηκε να κάνουν και αυτοψία στους χώρους όπου έχασαν τη ζωή τους τα δύο παιδάκια, προκειμένου να φτάσουν σε ένα ασφαλές και σαφές συμπέρασμα. Η αυτοψία, ιδίως στα νοσοκομεία, φαίνεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Μετά την παράδοση του πορίσματος στις αστυνομικές Αρχές, τότε θα ξεκινήσει και η έρευνα σε ένα άλλο επίπεδο, ώστε να εντοπιστούν τα πρόσωπα εκείνα που μπορεί να ευθύνονται για τον θάνατό τους και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα