

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, η διαδικασία λήψης των οργάνων από τον 12χρονο, που άφησε την τελευταία του πνοή μετά τα όσα συνέβησαν στον ποταμό Άραχθο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο της Άρτας και στη ΜΕΘ παίδων και εφήβων, του ΠΓΝΠ της Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατρική ομάδα ξεκίνησε περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα τη λήψη των νεφρών, της καρδιάς, των πνευμόνων, του παγκρέατος, του ήπατος και του κερατοειδούς.
Μετά τη λήψη των οργάνων θα ακολουθήσει η διαδικασία της μεταφοράς τους στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Ιταλία και στη Γερμανία, προκειμένου να μεταμοσχευθούν σε λήπτες.
Σχετικά Νέα
Πόσο επικίνδυνες είναι οι φωτιές σε χώρους ανακύκλωσης – Οι κίνδυνοι για την υγεία
«Οι κάτοικοι που διαμένουν σε περιοχές όπου εκδηλώνονται πυρκαγιές σε πλαστικά και ανακυκλώσιμα υλικά.
Εύβοια: Τροχαίο με παράσυρση παιδιού στην περιοχή του Μαλακώντα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι
Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση ενός παιδιού από μηχανή σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην.
Κολυδάς: Πιθανόν ξηρές καταιγίδες την Τρίτη και αυξημένος ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών
Γενικά αίθριος θα είναι καιρός την Τρίτη σύμφωνα με την ΕΜΥ. Τις μεσημβρινές απογευματινές.
«Απόβαση» αγροτών με τα τρακτέρ τους στη Λάρισα, στη σκιά των αποκαλύψεων του σκανδάλου στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Κατακλύστηκε από τρακτέρ η κεντρική πλατεία Λάρισας παρά τις υψηλές θερμοκρασίες. Αγρότες και κτηνοτρόφοι.