

Σήμερα το πρωί με απόφαση του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη επαύθη από τα καθήκοντα της η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Παιδείας, Δια βίου μάθησης και Κοινωνικής Προστασίας.
Η εν λόγω διευθύντρια ελέγχεται πειθαρχικά από τον Δήμο για τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις παραβίασης της αρχής της αμεροληψίας πειθαρχικού οργάνου και για αδικαιολόγητες απουσίες από την υπηρεσία.
Σύμφωνα με το pelop.gr, πρόκειται για την κοινωνική λειτουργό που είχε ερευνήσει καταγγελία περί κακοποίησης της 10μηνης τότε (2014) Τζωρτζίνας, κόρης του ζεύγους Δασκαλάκη και δεν είχε εντοπίσει κάτι επιλήψιμο.
Σχετικά Νέα
Επικίνδυνα παιχνίδια στον Βόλο: Ανήλικοι πέφτουν σε διερχόμενα αυτοκίνητα – Συλλήψεις γονέων
Διαστάσεις έχει λάβει στο Βόλο ένα παιχνίδι θανάτου που ωθεί παιδιά με κίνδυνο για τη ζωή τους και τη.
Πηγές της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ: Έγινε μεγάλη προσπάθεια για να αποφευχθούν «ραντεβού του θανάτου»
Σχολιάζοντας τα επεισόδια που έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ στο τελικό του κυπέλλου ποδοσφαίρου Ελλάδας.
Έξι παιδιά μετέβαιναν στο σκάφος ανοιχτά της Ρόδου- 4 άτομα στο νοσοκομείο
Έξι ανήλικα παιδιά, τέσσερα αγόρια και δύο κορίτσια, βρίσκονται μεταξύ των 21 μεταναστών, που επέβαιναν σε.
Καιρός: Μια ανάσα από τα πρώτα 40άρια – Κύμα ζέστης προ των πυλών
Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας που θα πλησιάσει μέχρι και τους 40 βαθμούς Κελσίου, προβλέπεται.