Πάτρα: Ντελιβεράς παρέδωσε τον καφέ σε πελάτισσα και άρχισε να βγάζει τα ρούχα του

Όταν έφτασε στη δουλειά της και παρήγγειλε τον καφέ της δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

Λίγα λεπτά μετά η παραγγελία της έφτασε, και μετά… «Έπαθα σοκ. Άφησε τον καφέ και στη συνέχεια έβγαλε έξω το μόριό του και αυνανιζόταν».

Η 35χρονη πελάτισσα περιγράφει με αυτά τα λόγια τα όσα βίωσε χθες στις 09.30 το πρωί στην οδό Καραϊσκάκη, λίγα μέτρα πιο μακριά από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού, στην Πάτρα, με πρωταγωνιστή νεαρό ντελιβερά, υπάλληλο καταστήματος καφέ.

Ο διανομέας όπως λέει έβγαλε το μόριό του ενώ η ίδια βρισκόταν μέσα στην είσοδο του κτιρίου, αφού είχε παραλάβει τον καφέ. Ομως ο διανομέας καταλάβαινε πως η 35χρονη μπορούσε να το δει μέσα από την τζαμαρία!

Η γυναίκα μπήκε γρήγορα μέσα στον χώρο εργασίας της, ενώ ο νεαρός συνέχισε απτόητος, αφού μόλις η γυναίκα απομακρύνθηκε, ανέβηκε στο μηχανάκι του και προφανώς επέστρεψε στο καφέ.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε, έδωσε και πάλι την παραγγελία σε άλλον πελάτη αλλά αυτή τη φορά δεν έκανε το παραμικρό!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος η γυναίκα δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία όμως είναι έτοιμη να το πράξει ενώ όπως είπε την επόμενη φορά θα φροντίσει ακόμη και να φωτογραφίσει τον ανώμαλο νεαρό ώστε να έχει και αποδεικτικά στοιχεία για την «δράση του».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα