

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών βρίσκεται διασωληνωμένος ο 4χρονος που μεταφέρθηκε σήμερα (23.08.2022) σε κρίσιμη κατάσταση από την Άρτα, μετά από ατύχημα που είχε.
Ο 4χρονος από την Άρτα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ατύχημα μέσα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να υποστεί σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία.
Μιλώντας στο tempo24.news, ο Υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, Ανδρέας Ηλιάδης εξήγησε ότι η κατάσταση του παιδιού είναι ακόμη σταθερή, με το τρέχον 24ωρο να είναι κρίσιμο για την εξέλιξη της υγείας του.
Το αγοράκι το μεσημέρι υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στην οποία φάνηκε το μέγεθος της αιμορραγίας που αντιμετωπίζει, ωστόσο ένα μέρος της φαίνεται να έχει απορριφθεί από τον οργανισμό του παιδιού, κάτι που δίνει μια δόση αισιοδοξίας για την εξέλιξη της κατάστασής του.
Σχετικά Νέα
Δραματική επιχείρηση διάσωσης αναρριχητή στη Λαυρεωτική – Συγκλονιστικό βίντεο
Τραυματισμένος ανασύρθηκε 32χρονος αναρριχητής μετά την πτώση του σε βάραθρο στον Άγιο Κωνσταντίνο στη.
Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Βρετανός τουρίστας που χτύπησε στο κεφάλι από πτώση τζαμαρίας
Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένας 48χρονος Βρετανός τουρίστας,.
-
Προβληματισμός σε πρυτάνεις για το δόγμα «νόμος και τάξη» της κυβέρνησης – Πυρά από την αντιπολίτευση
Προβληματισμό για την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τα πανεπιστήμια, το δόγμα «νόμος.
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι με όρους οι 13 ανήλικοι μετά την απολογία τους για συμμετοχή σε ακροδεξιά συμμορία
Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους στον 1ο τακτικό.