

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής η Αστυνομία έκανε «ντου» στην περιοχή του Μιντιλογλίου στην Πάτρα, μετά από καταγγελίες πως σε σπίτι της περιοχής γινόταν πάρτι με συμμετοχή δεκάδων ατόμων.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ φθάνοντας στην περιοχή διαπίστωσαν πως όχι μόνο το πάρτι είχε …φουντώσει, αλλά δεκάδες άτομα συμμετείχαν θέλοντας να γιορτάσουν το Καρναβάλι (ενδεχομένως και πάνω από 70). Αμέσως ξεκίνησαν συλλήψεις και επιβολή προστίμων.
Το πάρτι έληξε άδοξα, ενώ οι μετέχοντας το πλήρωσαν ακριβά καθώς τους επιβλήθηκε το σχετικό πρόστιμο. Οσο για τον ιδιοκτήτη, αυτός συνελήφθη για να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.
Πηγή: tempo24.news
Σχετικά Νέα
Κνωσός: Απομακρύνθηκαν τα θραύσματα από την τοιχογραφία των Δελφινιών που κατέρρευσε
Το βράδυ της Παρασκευής ολοκλήρωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου τη συλλογή και απομάκρυνση των θραυσμάτων.
Βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη ενέδρα στα Άνω Λιόσια – Το γάζωμα του θωρακισμένου οχήματος
Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα δολοφονίας του 42χρονου, μέλους της Greek Mafia, στα Άνω.
Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο λόγω του τελικού ποδοσφαίρου Ολυμπιακός – ΟΦΗ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ, σήμερα Σάββατο, στην Γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ).
«Ετεροχρονισμένο, εκπρόθεσμο, θεωρητικό»: Αντιδράσεις για το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη
Συνεχίζεται η συζήτηση και οι αντιδράσεις για το πόρισμα του Δημήτρη Καρώνη για το.