

Νέα ηλεκτρονική απάτη αυτή τη φορά στην Πάτρα με έναν 43χρονο να πέφτει θύμα απατεώνων και να χάνει πάνω από 57.000 ευρώ!
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι απατεώνες του τηλεφώνησαν λέγοντάς του ότι έχει κέρδος από κρυπτονομίσματα και κατάφεραν να τον πείσουν να προχωρήσει τη διαδικασία που απαιτείται για να λάβει το ποσό.
Ο άνδρας έδωσε τα στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών της γυναίκας του και για κακή του τύχη πάτησε τα link που του έστειλαν με αποτέλεσμα να χάσει το χρηματικό ποσό των 57.669 ευρώ!
Σχετικά Νέα
Αγίου Πνεύματος: Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά – Για ποιους ισχύει η αργία
Αργία είναι για Δημόσιο και Τράπεζες η γιορτή του Αγίου Πνεύματος. Ωστόσο αυτό δεν.
Πανελλήνιες 2023: Συνεχίζονται οι εξετάσεις για δεύτερη εβδομάδα – Το πρόγραμμα
Με μαθήματα προσανατολισμού και ειδικότητας θα συνεχιστούν αυτή την εβδομάδα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για.
Μύκονος: Λουκέτο 48 ωρών σε γνωστό club restaurant για οικονομικές παραβάσεις
Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ έκαναν έφοδο σε γνωστό club restaurant, στο νησί της Μυκόνου,.
Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο: Χτύπησε με μαχαίρι τη σύντροφό του και αυτομαχαιρώθηκε
Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ηράκλειο καθώς, σύμφωνα με.