

Το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα δεν έχει τέλος με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.
Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη λύνει τη σιωπή του και μιλά για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα λέγοντας ότι δεν έχει καμιά επαφή με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.
«Εάν ο γιος μου ήταν αμελής και έκανε λάθη με την οικογένειά του να το δεχτώ. Έγινε πατέρας πολύ νέος» τόνισε μιλώντας στον Alpha και υποστήριξε ότι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί όλα αυτά. «Όλοι αυτοί που εμπλέκονται έκαναν σωστά τη δουλειά τους; Εάν την έκαναν δεν θα είχαμε καταλήξει στον θάνατο τριών παιδιών. Θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί και να διασταυρώνουν με διπλές και τριπλές εξετάσεις τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας».
«Τόσο καιρό ακούμε τις συνομιλίες της Ρούλας και του Μάνου, τους τσακωμούς. Είναι ασέβεια. Τρία παιδιά περιμένουν τη δικαίωση» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρθηκε και στη Τζωρτζίνα και την προσπάθεια που έκανε μετά την τετραπληγία.
«Η Τζωρτζίνα για αρκετό καιρό είχε εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης και έκανε φυσιοθεραπείες. Πολλές φορές η Ρούλα ζητούσε από τους γιατρούς να βιντεοσκοπούν τις ασκήσεις που έκανε. Μάλιστα τους έδινε οδηγίες από το τηλέφωνο. Μου είχε στείλει αυτά τα βίντεο και σε μένα»
Ωστόσο, εξήγησε και τους λόγους που τραβούσε συνέχεια βίντεο την 9χρονη Τζωρτζίνα, εικάζοντας ότι το έκανε για να κρατάει δίπλα της τον Μάνο και να μην φύγει. «Τραβούσε συνεχώς βίντεο την Τζωρτζίνα. Μου φάνηκε περίεργο γιατί κάνει κάτι τέτοιο, όμως σκέφτηκα μητέρα είναι νοιάζεται για το παιδί της. Όμως τώρα που το σκέφτομαι ξανά, γνωρίζοντας την εμμονή της για τον Μάνο, κατάλαβα ότι έγραφε βίντεο για να του τα στέλνει. Για να τον έχει συνέχεια δίπλα τους» κατέληξε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης – Νέα ντοκουμέντα από τη δράση τους
Αίσθηση προκαλούν οι διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη..
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 44χρονο που είχε χτυπήσει με καδρόνι την πρώην σύζυγό του
Την μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμέλημα ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας. Η φράση.
Στον εφέτη ανακριτή συγγενείς θυμάτων των Τεμπών για να ενημερωθούν
Στα δικαστήρια της Λάρισας βρέθηκαν συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, προκειμένου να.
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.