

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, flamis.gr, η γυναίκα είναι μητέρα τριών φοιτητών που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Πατρών και τα τρία παιδιά αναγκάστηκαν να φιλοξενήσουν, ουσιαστικά να κρύψουν την μητέρα από τον πατέρα τους, ο οποίος ήλθε άρον άρον από το νησί, όπου διέμενε, για να εντοπίσει και να συναντήσει την σύζυγό του.
Η επιμονή του άνδρα να την εντοπίσει ήταν τέτοια που έμαθε ότι η γυναίκα του είχε πονόδοντο και απευθύνθηκε μέχρι και σε οδοντίατρο της Πάτρας (την οποία γνώριζε) για να ρωτήσει αν πράγματι πήγε εκεί.
Η εν διαστάσει σύζυγος έχει ήδη υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του και σύμφωνα με πληροφορίες έως και την Πέμπτη δεν είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης – Νέα ντοκουμέντα από τη δράση τους
Αίσθηση προκαλούν οι διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη..
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 44χρονο που είχε χτυπήσει με καδρόνι την πρώην σύζυγό του
Την μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμέλημα ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας. Η φράση.
Στον εφέτη ανακριτή συγγενείς θυμάτων των Τεμπών για να ενημερωθούν
Στα δικαστήρια της Λάρισας βρέθηκαν συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, προκειμένου να.
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.