Πάτρα: Έσερναν από τα μαλλιά 14χρονη- Νέα καταγγελία για bullying σε βάρος μαθήτριας

Κι άλλο περιστατικό bullying και ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε αυτή τη φορά σε γυμνάσιο της νότιας Πάτρας, με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η μητέρα του κοριτσιού το παιδί της δέχεται bullying από τις αρχές της σχολικής χρονιάς (από τον Οκτώβριο και μετά) από συγκεκριμένη ομάδα μαθητών, αγοριών και κοριτσιών.

Όμως το περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι σημειώθηκε στο προαύλιο του σχολείου όταν ένα άλλο κορίτσι, που είναι σε αυτή την ομάδα που της κάνει bullying, την έπιασε από τα μαλλιά και της επιτέθηκε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γνώμης.

Ωστόσο, αντί να βρει το δίκιο της, σύμφωνα πάντα με τη μητέρα του κοριτσιού, δέχτηκε την αποβολή από την διεύθυνση του σχολείου, μαζί με τον μικρότερο αδελφό της που την ώρα του συμβάντος έσπευσε να την υπερασπιστεί.

«Είναι μια κατάσταση που συμβαίνει εδώ και μήνες τώρα. Μια ομάδα παιδιών λένε στο κορίτσι μου διαφορά για την οικογένεια της και την κοροϊδεύουν σε καθημερινή βάση. Έχουμε ειδοποιήσει τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για το τι γίνεται, αλλά δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα.Έφτασαν πλέον στο σημείο να αποβάλουν τα δικά μου παιδιά που είναι τα θύματα αυτής της κατάστασης, ενώ και εγώ και η ίδια έχω δεχθεί στο παρελθόν απειλές από γονείς των παιδιών αυτών», αναφέρει η μητέρα της ανήλικης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα