

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν στην Πάτρα φοιτητές και εκπαιδευτικοί, διαμαρτυρόμενοι για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.
Συγκεκριμένα, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που βρίσκονταν στην ουρά της πορείας κινήθηκαν προς την Ερμού, όπου πέταξαν πέτρες και φωτοβολίδες.

Ακολούθησε κυνηγητό με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Στη συνέχεια κι ενώ η πορεία βρισκόταν στην οδό Γούναρη έριξαν μπογιές στο Δικαστικό Μέγαρο.


Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες της Eθνικιστικής Νεολαίας – Στη φυλακή και δεύτερος κατηγορούμενος
Στη φυλακή οδηγείται και δεύτερος κατηγορούμενος για την υπόθεση της εγκληματικής συμμορίας, η οποία.
ΕΛΑΣ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Νομική – 7 προσαγωγές
Πρωινές ώρες σήμερα προσήχθησαν 7 άτομα τα οποία ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης.
Χαλκιδική: Σφοδρή χαλαζόπτωση κατέστρεψε καλλιέργειες ελιάς
«Άσπρισαν» χθες το απόγευμα από την έντονη χαλαζόπτωση πολλές ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής, με τους ελαιοπαραγωγούς να.
Χανιά: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων – Βρέθηκαν με πλαστά χαρτονομίσματα 80.000 ευρώ
Σε μια μεγάλη αποκάλυψη κυκλώματος που εμπορευόταν ανθρώπους και διακινούσαν παράλληλα εκατοντάδες πλαστά χαρτονομίσματα,.