

Εσωτερική αιμορραγία εμφάνισε χτες μετά το χειρουργείο που κράτησε πάνω από 5 ώρες, η εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας στην Πάτρα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα οι γιατροί να την διασωληνώσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ απαιτούνται πολλές φιάλες αίμα και ήδη έχει ξεκινήσει η σχετική ενημέρωση μεταξύ των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων.
Το επόμενο 48ωρο σύμφωνα με τους γιατρούς είναι κρίσιμο για το αν θα σωθεί το πόδι της καθώς υπάρχουν πολλές φλεγμονές που όμως αντιμετωπίζονται.
Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη εργαζόμενη μάζευε κάδους από τον δρόμο για να τοποθετηθούν σε φορτηγό της υπηρεσίας, όταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο την παρέσυρε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει. Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο, με το οποίο έγινε η διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.
Σχετικά Νέα
Οκτώ μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες ιστιοπλόοι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τechno 293 και 293 plus
Μετά την Ερμιόνη Γκίκα, η οποία το Μεγάλο Σάββατο (19/4) ανέβηκε στο πιο ψηλό.
Εξαφανίστηκε η 61χρονη Αρετή από την Καρδίτσα – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός έχει σημάνει στο χωρίο Άγιος Γεώργιος στην Καρδίτσα μετά την εξαφάνιση της 61χρονης.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο και τον Άλιμο λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 27-4-2025 θα.
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..