Πάτρα: Χτύπησε την πρώην γυναίκα του έξω από το σχολείο του παιδιού τους

Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε έξω από σχολείο στην Πάτρα, όταν ένας άντρας επιτέθηκε με βία στην πρώην σύζυγό του και μάλιστα έξω από το σχολείο του παιδιού τους.

Πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αναφέρουν πως ο άνδρας – που να σημειωθεί έχει «παρελθόν» με την Αστυνομία – άρχισε να την χτυπά με μανία στο πρόσωπο και να την βρίζει χυδαία.

Η γυναίκα έφθασε στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας, συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον δικηγόρο της, για να καταγγείλει το περιστατικό προ ημερών, και μάλιστα στο σχολείο του μόλις 5 ετών αγοριού της, ενώ περίμενε -με άλλες μητέρες- να το πάρει. Εκεί δέχθηκε επίθεση «χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς καμία αφορμή» όπως λέει η ίδια.

Οι άλλες μανάδες τα έχασαν και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, αλλά ο ο «κακοποιητής» είχε ήδη καταφέρει στην πρώην του πολλά χτυπήματα, ικανά να τη στείλουν στο νοσοκομείο. Τα μάτια της «κατάμαυρα», ενώ έφερνε μώλωπες και σε άλλα σημεία του προσώπου της!

Η μητέρα βρέθηκε στο έδαφος και ούρλιαζε από τους πόνους, όμως εκείνος συνέχιζε απτόητος να την χτυπά. Μητέρες μαθητών – έστω κι αν έτρεμαν από τον φόβο τους – έπεσαν πάνω στον άνδρα, που τελικά έφυγε φοβούμενος ότι θα συλληφθεί και εξαφανίσθηκε, πριν φθάσουν εκεί οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ.
Οταν πήρε εξιτήριο, η γυναίκα έκανε καταγγελία στην αστυνομία και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του πρώην συζύγου

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα