

Μαχητής αποδείχθηκε ο 6χρονος Φώτης που τραυματίστηκε την Κυριακή σε αγώνα Καρτ στην Πάτρα με τα τελευταία νέα από την εξέλιξη της πορείας της υγείας του να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα.
Μετά από τέσσερις ημέρες και συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε ο μαραθώνιος της αποσωλήνωσης του 6χρονου Φωτη, ο οποίος πλέον αναπνέει μόνος του, ενώ όπως αναφέρει το thebest.gr, το απόγευμα άνοιξε τα μάτια του και άρχισε να κινεί τα χέρι και τα πόδια του. Ωστόσο, δεν μίλησε λόγω της βαθειάς καταστολής στην οποία ήταν επί τέσσερις μέρες.
Μόλις ο μικρός Φώτης ξύπνησε ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Ανδρέας Ηλιάδης κάλεσε τους γονείς του παιδιού να τον δουν, ενώ του έδειξε και τις ζωγραφιές που είχαν ετοιμάσει οι συμμαθητές του. Ο μικρός βούρκωσε όταν είδε τι είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του.
Ο 6χρονος θα παραμείνει στη ΜΕΘ παίδων μέχρι να αναρρώσει πλήρως από τα τραύματά του στο κεφάλι και άπαντες πλέον εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι το παιδάκι σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι και το σχολείο του.
Η μαραθώνια διαδικασία αποσωλήνωσης του παιδιού μετά από ένα τετραήμερο βαθειάς καταστολής, ξεκίνησε στις 7 το πρωί της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε στις 18:15 το απόγευμα όταν το παιδί ξύπνησε.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.