

Συγκινητικές στιγμές έζησαν κάτοικοι στην Πάτρα αλλά και περαστικοί το μεσημέρι του Σαββάτου (7/10).
Σύμφωνα με το tempo24.news, σε διόροφο οίκημα διαμένει ένας ηλικιωμένος με προβλήματα υγείας. Η γειτονιά δεν τον είδε από χθες το βράδυ και ανησύχησε. Κάλεσε την αστυνομία η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Η πρόσβαση ήταν δύσκολη γιατί ο ηλικιωμένος ήταν στο πρώτο όροφο. Μη χάνοντας χρόνο ένας εκ των αστυνομικών, με δική του πρωτοβουλία αναρριχήθηκε από ένα περβάζι για να βρεθεί στο μπαλκόνι του ηλικιωμένου όπου τον βρήκε πεσμένο στο πάτωμα ανύμπωρο να σηκωθεί. Πιθανότατα ήταν σε αυτή την κατάσταση από το βράδυ.
Σχετικά Νέα
ΛΟΤΤΟ 23/4/25: Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης 2616
ΛΟΤΤΟ: Η κλήρωση 2616 σήμερα, Τετάρτη 23/4/25 μοίραζε – για ακόμα μια φορά- απίθανα.
Λέκκας: Τρία τα σενάρια για τον σεισμό στην Τουρκία – Μεγαλύτερη δόνηση μπορεί να προκαλέσει βλάβες στην Αγιά Σοφιά
Την πεποίθηση πως δεν μπορεί να υπάρξει ασφαλής εκτίμηση για τις επόμενες ώρες στην.
ΣΔΟΕ: Κατασχέθηκε κοκαΐνη 56 κιλών σε φορτίο…με γαρίδες από το Εκουαδόρ
Στο πλαίσιο συνεργασίας συναρμόδιων υπηρεσιών, προς αποτροπή εισαγωγής και περαιτέρω διακίνησης ναρκωτικών στην Ελληνική.
Επίτιμος δημότης Ελαφονήσου ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό
Επίτιμος δημότης Ελαφονήσου ανακηρύχθηκε ο πρίγκιπας του Μονακό, Αλβέρτος Β’. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,.