Πάτρα: Ανοίγει ο δρόμος των διώξεων μετά την Πισπιρίγκου – Αποκάλυψη για τον θάνατο της Μαλένας

Συνεχίζεται το θρίλερ της Πάτρας την ώρα που οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στα νέα πορίσματα για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας.

Στα χέρια των εισαγγελέων που χειρίζονται την υπόθεση της Πάτρας διαβιβάστηκε η δικογραφία για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό από την επόμενη εβδομάδα οι εισαγγελικοί λειτουργοί να είναι έτοιμοι να αποδώσουν, σε άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, την ιδιότητα του υπόπτου.

Οι κύριοι Ελευθεριάνος και Ανδρέου αφού μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας και αξιολογήσουν το αποδεικτικό υλικό θα αποφασίσουν και τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Βάσει των όσων προβλέπονται εκ του νόμου, πιθανότατα, όπως εκτιμάται, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μπορέσουν να δώσουν παραγγελία για τη λήψη ανωμοτί κατάθεσης ενός ή περισσοτέρων προσώπων, για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Και όπως όλα δείχνουν η μητέρα των δύο κοριτσιών που κρατείται ήδη για την ανθρωποκτονία της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας, θα βρεθεί, εκ νέου αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη και θα κληθεί με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιόποινης πράξης να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της.

Αποκάλυψη για τον θάνατο της Μαλένας

Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο επήλθε ο ασφυκτικός θάνατος στην 3,5 ετών Μαλένα.

Σύμφωνα μάλιστα με το Mega, είναι πολύ πιθανό και σε αυτήν την περίπτωση, όπως και με την Ίριδα, να χρησιμοποιήθηκε κάποιο πανάκι, το οποίο όμως δεν έχει βρεθεί.

Στο περιθώριο της προκαταρκτικής έρευνας, μαίνεται ο «πόλεμος» των ιατροδικαστών, που ξέσπασε μετά τη διαρροή του πορίσματος Καρακούκη – Καλόγρηα. Αιχμή, η αγενεσία φλεβόκομβου που καταγράφηκε ως αιτία θανάτου της Ίριδας.

Στη διαμάχη παρενέβη η πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, της οποίας μέλη είναι οι ιατροδικαστές Καρακούκης – Καλόγρηας, όπως και η Χριστίνα Τσάκωνα και Αγγελική Τσιόλα που έχουν κάνει τις νεκροψίες- νεκροτομές της Μαλένας και της Ίριδας, αντίστοιχα.

Το ξέσπασμα της ογκολόγου: «Η Πισπιρίγκου με απειλούσε με μήνυση»

Χαρακτηριστικό είναι το ξέσπασμα της ογκολόγου της μικρής Μαλένας, η οποία μιλώντας στο Mega τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή φώναζε πως το κορίτσι δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια.

«Να σας πω την αλήθεια δεν το θεωρώ δικαίωση. Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω σοκαρισμένη και όχι δικαιωμένη. Τι δικαίωση να έχω αν σκοτώνει μία μάνα ένα παιδί 3,5 ετών; Αν όντως το σκότωσε αυτή, μιλάμε για άνθρωπο με διαβολική σκέψη», δήλωσε η ογκολόγος που είχε αναλάβει την κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Από την πρώτη στιγμή μου χτύπησαν καμπανάκια τόσο η αλλόκοτη συμπεριφορά της μητέρας όσο και η λανθασμένη -όπως αποδείχθηκε- ιατροδικαστική έκθεση που απέδιδε τον θάνατο της μικρής σε ηπατική ανεπάρκεια» συμπλήρωσε.

Όπως αποκάλυψε η ογκολόγος που είχε αναλάβει τη μικρή Μαλένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου την είχε πάρει τηλέφωνο και της έλεγε πως θα της κάνει μήνυση. «Η μητέρα με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει ότι θα μου κάνει μήνυση γιατί δεν προσέξαμε το παιδί και πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια. Της είχα πει, ότι δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια και ας κινηθεί όπως νομίζει νομικά. Εάν τελικά αποδειχθεί ότι έτσι έγινε, η γυναίκα αυτή θέλει διπλή μήνυση, δεν θέλει μόνο γιατί σκότωσε τα παιδιά της, θέλει και για το θέατρο που έπαιζε» υπογράμμισε η ογκολόγος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα