Πάτρα: 21 συλλήψεις κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων

Περισσότερα από 20 άτομα συνελήφθησαν κατά την διάρκεια ελέγχων της Αστυνομίας, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στους ελέγχους που έγιναν σε πολλές περιοχές της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας, συνελήφθησαν 21 άτομα, εκ των οποίων τρία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, τέσσερα άτομα για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς, ένα άτομο για κλοπές, ένα άτομο για παράβαση του νόμου περί όπλων, δύο για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού, καθώς και δύο ακόμη για άλλα αδικήματα.

Επίσης, έγιναν έλεγχοι σε 852 αυτοκίνητα και βεβαιώθηκαν 208 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ συνελήφθησαν οκτώ άτομα για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Ακόμη, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι στοχευμένες δράσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, εντάσσονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και θα συνεχισθούν σε όλη την περιφέρεια.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα