Πατούλης: Δεν ζήτησα και δεν με αφορά καμία τροπολογία

Ως δήμαρχος Αμαρουσίου επί 12 χρόνια ελέγχθηκα πάνω από 20 φορές από διαφορετικές ελεγκτικές αρχές του Κράτους και δεν βρέθηκε καμία ατασθαλία, ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωση του ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας των Συντακτών, το οποίο, σύμφωνα με τον κ. Πατούλη επιχειρεί τη σύνδεση του περιεχομένου τροπολογίας που ψηφίστηκε με τη θητεία και τα πεπραγμένα του στο Δήμο Αμαρουσίου.

Πρώτον, τονίζει ο κ. Πατούλης, «η συγκεκριμένη τροπολογία δεν με αφορά και δεν συνδέεται με κανένα τρόπο με τα πεπραγμένα μου ως Δημάρχου Αμαρουσίου. Δεν ζήτησα καμία τροπολογία και δεν αφορά η συγκεκριμένη τροπολογία»

«Δεύτερον, ξεκαθαρίζω πως ως Δήμαρχος Αμαρουσίου επί 13 χρόνια ελέγχθηκα πάνω από 20 φορές κι από διαφορετικές ελεγκτικές αρχές του Κράτους , για τις πράξεις και τις αποφάσεις που ως Διοίκηση του Δήμου λάβαμε. Τα πορίσματα από τους ελέγχους αυτούς επιβεβαίωναν τη χρηστή διαχείριση της διοίκησης μας.

Τρίτον, όποιος έλεγχος εκκρεμεί που αφορά δημοτική επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου, αφορά πεπραγμένα προ του 2007, δηλαδή της προηγούμενης από τη δική μας Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, που μας άφησε ένα Δήμο στα όρια της χρεοκοπίας, με χρέη και ελλείμματα που ξεπερνούσαν τα 350 εκατομμύρια ευρώ. 13 χρόνια μετά, παρέδωσα ένα Δήμο με όλα τα χρέη του παρελθόντος ρυθμισμένα, χωρίς να δημιουργεί νέες οφειλές και με πολλά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του», σημειώνει ο κ. Πατούλης.

«Τέλος, ο συντάκτης της εφημερίδας θα έπρεπε να λάβει κάτι ακόμη υπόψη. Η συγκεκριμένη τροπολογία ψηφίστηκε κι από το ΣΥΡΙΖΑ . Πιστεύει κανείς ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ψήφιζε μια τροπολογία, για να ευνοήσει εμένα προσωπικά; Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει», καταλήγει ο περιφερειάρχης Αττικής.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα