

Ο μεγαλύτερος φόβος του είναι η στιγμή που θα αναγκαστεί να πει στην εγγονή του ποιος σκότωσε τη μητέρα της εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη του στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο πατέρας της Καρολαϊν Κράουτς.
Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι τρέμει αυτή την ημέρα, γιατί θα πρέπει να της απαντήσει».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης δήλωσε πως θα αλλάξει το επίθετο της μικρής Λυδίας, ώστε να μην μπορεί να συνδεθεί ποτέ με το δολοφόνο της μητέρας της, ενώ τόνισε ότι θα διασφαλίσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην ξαναδεί ποτέ την κόρη του.
Για την ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και 11,5 χρόνια, ο κ. Κράουτς με πικρία δήλωσε ότι “αυτό δεν πρόκειται να φέρει πίσω την κόρη του”.
Τέλος, έκανε αναφορά και στους γονείς του 34χρονου πιλότου, εκφράζοντας την άρνησή του να τους δει, αφού όπως εξομολογήθηκε, δεν δύναται να ελέγξει το μίσος του για το γιο τους, αλλά και την πεποίθηση των ίδιων ότι ο Αναγνωστόπουλος είναι αθώος.
Τι απαντά ο Αναγνωστόπουλος
Στην παραπάνω συνέντευξη του πατέρα της Κάρολαϊν απάντησε μέσω του δικηγόρου του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα υπάρξει δικαστική διαμάχη για τη μικρή Λυδία.
“Προτεραιότητα έχει πάντα το παιδί. Δε θα υπάρξει καμία δικαστική διαμάχη για το συμφέρον της μικρής”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά τις αναφορές του κ. Κράουτς για τα οικονομικά του ζευγαριού και τις κατηγορίες εναντίον του 34χρονου πιλότου ότι “άρπαζε τα χρήματα” που έστελναν στην Κάρολαϊν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απαντά: “Στα χρήματα που έμπαιναν από τους γονείς της Καρολάιν στον κοινό λογαριασμό που είχα με τη γυναίκα μου είχε απόλυτη πρόσβαση και η ίδια”.
Σχετικά Νέα
Εξαφανίστηκε η 61χρονη Αρετή από την Καρδίτσα – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός έχει σημάνει στο χωρίο Άγιος Γεώργιος στην Καρδίτσα μετά την εξαφάνιση της 61χρονης.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο και τον Άλιμο λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 27-4-2025 θα.
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.