Πατέρας Αντώνιος: «Δεν υπάρχει ασέλγεια σε κανένα παιδί – Θα απαντήσω σε όλα και θα πέσετε από τα σύννεφα»

Ο πατέρας Αντώνιος αρνείται τις καταγγελίες για ασέλγεια ενώ προειδοποιεί για αποκαλύψεις «που θα μας κάνουν να πέσουμε από τα σύννεφα».

Σύμφωνα με το Star.gr και δηλώσεις των τριών δικηγόρων που έχουν αναλάβει τον πατέρα Αντώνιο, οι καταγγελίες για ασέλγεια δεν ισχύουν και ότι «θα πέσουν από τα σύννεφα με ό.τι βγει στο φως».

«Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ότι βγει στο φως. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του» υποστηρίζει ο πατέρας Αντώνιος.

Την ίδια ώρα, οι έμπιστοί του, σύμφωνα με το Star, τόνιζαν πως είναι σε άθλια κατάσταση από τις καταγγελίες και «ανεβαίνει» έναν Γολγοθά, σημειώνοντας πως «ο πατέρας θα αποκαθηλωθεί, θα σταυρωθεί και θα αναστηθεί».

Δικηγόροι πατέρα Αντώνιου: «Δεν ανησυχούν οι κατηγορίες για ασέλγεια»
Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο πατέρας Αντώνιος ό,τι είναι να πει θα το πει στο δικαστήριο, εφ’ όσον κληθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το κανάλι, τη νομική ομάδα δεν την φοβίζουν κατηγορίες για ασέλγεια και για κακοποιήσεις και θεωρούν ότι δεν θα σταθούν στο δικαστήριο.

Η αγωνία τους όμως είναι μεγάλη για τον οικονομικό έλεγχο και τι θα δείξει αυτός, καθώς ερευνάται η περίπτωση φοροδιαφυγής και υπεξαίρεσης χρημάτων.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα