

Για το σκληρό bullying, που δέχεται συστηματικά ο 11χρονος γιος του τα τελευταία 2,5 χρόνια σε δημοτικό σχολείο της δυτικής Θεσσαλονίκης, μίλησε σήμερα ο πατέρας του που δεν θέλησε να δείξει το πρόσωπό του στην κάμερα, ισχυριζόμενος πως το παιδί του δέχθηκε επίθεση ακόμα και με μαχαίρι μέσα στο σχολείο αλλά εκτός μαθημάτων, που τον τραυμάτισε, ευτυχώς, όχι σοβαρά.
Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, ο 11χρονος δεν θέλησε να αποκαλύψει στους γονείς του ότι δέχθηκε επίθεση από άλλα παιδιά και ισχυρίστηκε ότι χτύπησε στο σχολείο. Ο πατέρας κάλεσε την αστυνομία και έκανε καταγραφή του περιστατικού, λέγοντας πως οι θύτες που προχωρούν στον σχολικό εκφοβισμό του παιδιού τους είναι επίσης μαθητές, λίγο μεγαλύτερης ηλικίας.
Όπως ισχυρίζεται, το σχολείο είναι ενήμερο αλλά δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια ακόμα και σήμερα, όπου και πάλι, όπως λέει, δέχθηκε επίθεση, με αποτέλεσμα να του σπάσουν τα γυαλιά που φορούσε.
Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Γονέων, η περίπτωση του 11χρονου δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που καταγράφεται. Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας η υπόθεση ερευνάται, ενώ ο πατέρας του 11χρονου περιμένει τις ενέργειες που θα γίνουν από την πλευρά της σχολικής κοινότητας.
Πηγή: ΕΡΤ
Σχετικά Νέα
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.
Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα αρπαγής τριών ανηλίκων στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής,.
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.