

Την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης επιλέγει να κρατήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, αφήνοντας εκτός Βουλής τον Χάρη Καστανίδη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση ο Νίκος Ανδρουλάκης θα προτείνει τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για Ε΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη για Γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
«Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα προτείνει τον κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για Ε΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη για Γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής.
Επίσης, γίνεται γνωστό ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα κρατήσει την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστεί τον κ. Χάρη Καστανίδη, τους υποψηφίους της εν λόγω περιφέρειας καθώς και τα στελέχη και τους υποψηφίους της παράταξης σε όλη τη χώρα για τον αγώνα που έδωσαν και τη συμβολή τους στην ενίσχυση της δυναμικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Τις προσεχείς ημέρες θα οργανωθεί πλήρως το γραφείο του Προέδρου στη Θεσσαλονίκη».
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.