

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την ομιλία του πρωθυπουργού για τη πρόταση δυσπιστίας.
«Ο εκπρόσωπος της Ομάδας Αλήθειας στο ελληνικό κοινοβούλιο, Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο είναι αμετανόητος, αλλά απέδειξε ότι λέει ψέματα πιο γρήγορα και από τη σκιά του», ανέφερε στο σχόλιο της, η Χ.. Τρικούπη και τόνισε: «Μπροστά στον πανικό του για την αποδρομή της κυβέρνησης του και την αποκάλυψη των εγκληματικών ευθυνών του ίδιου και των υπουργών του στην τραγωδία των Τεμπών, προσπάθησε να διαστρεβλώσει τις δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ λίγες ώρες μετά το δυστύχημα».
Απευθύνεται προσωπικά στον πρωθυπουργό υπογραμμίζοντας:
«Και τότε ο Νίκος Ανδρουλάκης σας είχε εγκαλέσει για την παντελή απουσία της τηλεδιοίκησης και των τεχνολογικών μέσων, που αν υπήρχαν δεν θα είχε συμβεί ποτέ αυτή η τραγωδία.
Όσο δε για το μπάζωμα, έγινε με την παρουσία και την καθοδήγηση των υπουργών σας μετά από κλειστή σύσκεψη τρεις μέρες μετά, όταν ο χώρος δεν ήταν τόπος έρευνας και διάσωσης, αλλά αντικείμενο ποινικής δικογραφίας».
«Σήμερα, κ. Μητσοτάκη, είστε ελεγχόμενος, αν η αλλοίωση έγινε και κατ’ εντολήν σας. Είστε ξεκάθαρα ένας επικίνδυνος Πρωθυπουργός. Καληνύχτα σας», τόνισε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Σχετικά Νέα
ΤτΕ: Αυξημένη κατά 5,4% η τουριστική κίνηση στο δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2025
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος στο δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου η εισερχόμενη ταξιδιωτική.
Live η εξειδίκευση των οικονομικών μέτρων στήριξης που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός
Σε απευθείας σύνδεση με το ertnews.gr η εξειδίκευση από το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης των μέτρων στήριξης που εξήγγειλε.
Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 25 Απριλίου
Συνολικά 1.253.742.257,83 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.530.742 δικαιούχους από σήμερα 22 Απριλίου έως τις.
Φορολογικές δηλώσεις: Την Παρασκευή η αυτόματη υποβολή των προσυμπληρωμένων
Χρονικό περιθώριο, έως το τέλος του μήνα έχουν περίπου 2,5 εκατ. φορολογούμενοι, που κατά.