

Κατ’ αρχήν συμφωνία υπήρξε για τους όρους και την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί το ντιμπέιτ μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα έχουν συμφωνήσει επί της αρχής για να γίνει ντιμπέιτ, έχουν αποφασίσει τις θεματικές ενότητες στις οποίες θα κληθούν να απαντήσουν οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι ενώ μένει να καταλήξουν στην ημέρα διεξαγωγής της συζήτησης με προτεινόμενες την Πέμπτη ή την Παρασκευή.
Από την πλευρά του Χάρη Δούκα, συνεργάτες του αναφέρουν πως συμφωνήθηκε το φορμάτ του ντιμπέιτ, με 7 θεματικές ενότητες, στο πρότυπο του προηγούμενου ντιμπέιτ μεταξύ των 6 υποψηφίων. Η πλευρά του Χάρη Δούκα ζήτησε «να προστεθεί μία ενότητα για το αυξημένο κόστος ζωής, θέμα που είναι πρωταρχικής σημασίας για τους πολίτες». Τέλος, πρότειναν ως πιθανές ημέρες διεξαγωγής του ντιμπέιτ την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο.
Η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη επιβεβαιώνει τη διατήρηση το ίδιου φορμάτ με το προηγούμενο ντιμπέιτ. Όσον αφορά στην ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη δηλώνουν πως θα γίνουν προσπάθειες να μετακινηθεί η προεκλογική συγκέντρωση του Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, ώστε να διευκολυνθεί ο κ. Δούκας.
Σχετικά Νέα
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.
Κεραμέως: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίδαξε τη συγχώρεση και τη μετάνοια με το παράδειγμά του
«ΟΠάπας Φραγκίσκος ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα, που εργάστηκε για την ενότητα του Χριστιανισμού, προσπαθώντας.