

“Ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε δικαίως να χαρακτηριστεί ως “Μέγας Ευεργέτης” του Κυριάκου Μητσοτάκη”, αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε σχόλιο-απάντησή του στις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, εις βάρος του, στην ομιλία του χθες στο Περιστέρι.
Όπως προσθέτει αιχμηρά, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι στην απέναντι όχθη από εκείνους που κυβέρνησαν με διχαστικά διλήμματα και επιδίωξαν τον έλεγχο των αρμών της εξουσίας αλλά και από εκείνους που διολισθαίνουν στον αυταρχισμό, κυβερνούν με έναν στενό κύκλο κολλητών και ευνοουμένων και συγκαλύπτουν ένα σκάνδαλο που έχει εκθέσει διεθνώς τη χώρα.
“Με ισχυρό ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις επόμενες εθνικές εκλογές θα κάνουμε το πρόγραμμά μας πράξη εγγυώμενοι την αποκατάσταση των θεσμών, την κοινωνική δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία”, σημειώνεται και τονίζεται: “Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ό,τι έχει να πει στον ελληνικό λαό, το λέει ευθέως και πάντα στο προσκήνιο. Κάποιοι άλλοι κρύβονται από τα κρίσιμα ερωτήματα. Είναι ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας. Ευάλωτοι και σιωπηροί είναι αυτοί που οργάνωναν και συνομιλούν με ρυπαρά δίκτυα και οι συνεργάτες τους έταζαν μετοχές τηλεοπτικών σταθμών σε φιλικούς επιχειρηματίες. Τους συνιστούμε να μην κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια”.
Σχετικά Νέα
Τσιάρας: Η επένδυση στην ποιότητα των ελληνικών προϊόντων είναι ό,τι πιο σημαντικό για τον πρωτογενή τομέα
Τη σημασία της σύνδεσης της πανεπιστημιακής γνώσης με την καθημερινή ζωή και ειδικά με.
Τ. Χατζηβασιλείου σε τραπεζικά στελέχη στη Ν. Υόρκη: Η Ελλάδα είναι πλέον πιο ανταγωνιστική
«Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε Έλληνες και Αμερικανούς επιχειρηματίες να πορευθούν χέρι-χέρι προς το.
Έλενα Ράπτη: Ενισχύουμε τη γυναίκα, την οικογένεια και την ισότητα
Τις δράσεις του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας για την ενίσχυση της ισότητας των.
Κ. Τσιάρας: Η γνώση να γίνει εργαλείο για την παραγωγή
Μήνυμα για την αναγκαιότητα ουσιαστικής διασύνδεσης της πανεπιστημιακής γνώσης με την παραγωγή και τις.