Site icon The Indicator

Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά

Η Μεγάλη Εβδομάδα μπήκε και η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα ξεκίνησε, ενώ από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η μέχρι στιγμής κίνηση δείχνει ότι αρκετοί είναι εκείνοι που θα εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα τις επόμενες ημέρες κυρίως με προορισμό τα ελληνικά νησιά που αυτήν την περίοδο έχουν την τιμητική τους.

Παραδοσιακοί νησιωτικοί προορισμοί όπως η Κέρκυρα, η Σαντορίνη, η Πάτμος και η Τήνος, αλλά και κοντινότερα νησιά όπως το Αγκίστρι και η Αίγινα αναμένεται να γεμίσουν από κόσμο τις επόμενες ημέρες.

Την ίδια στιγμή, αντίστοιχη εικόνα υπάρχει και στα ΚΤΕΛ, καθώς ανάλογη εικόνα αυξημένης κίνησης αναμένεται και σε αρκετούς κεντρικούς οδικούς άξονες της χώρας, αφού και οι ηπειρωτικοί προορισμοί είναι ανάμεσα στις επιλογές πολλών για φέτος το Πάσχα.

Πάντως, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, εκτός από μερικές κατά τόπους αστάθειες, το σκηνικό του καιρού το Πάσχα θα είναι ανοιξιάτικο γεγονός, που κάνει πολλούς να σκέφτονται τις εξορμήσεις της τελευταίας στιγμής προκειμένου να κάνουν Πάσχα στην ύπαιθρο.

Exit mobile version