

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση με επίκεντρο την ηγεσία και τη στρατηγική, όπως αναδεικνύονται μέσα από την ιστορική πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2025 στις 19:00, στη Βίλα Μπότση (Σαπφούς 5, Νέα Ερυθραία).
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Χρήστος Δήμας και το τμήμα AHEPA Icarus – Athens Airport Chapter HJ-36, με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Λεωνίδα Γεωργιάδη με τίτλο: «21+1 Μαθήματα Ηγεσίας και Μάνατζμεντ από τη Ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου».
Το βιβλίο συνδυάζει ιστορική αφήγηση με σύγχρονες αρχές ηγεσίας και επιχειρησιακής σκέψης, αναδεικνύοντας πτυχές της προσωπικότητας και των αποφάσεων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με στόχο να προσφέρει έμπνευση σε ηγέτες, στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και ενεργούς πολίτες.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:
-Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Υγείας
-Δημήτρης Μπουραντάς, Πρύτανης και Διευθυντής του Executive MBA του New York College, καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα διατεθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς, στο πλαίσιο ενίσχυσης του κοινωνικού του έργου.
Η εκδήλωση εντάσσεται σε μια ευρύτερη προσπάθεια ανάδειξης της ιστορικής γνώσης ως εργαλείου προσωπικής και επαγγελματικής ενδυνάμωσης.
Σχετικά Νέα
Στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO τα Μινωικά Ανακτορικά
Η εγγραφή των Μινωικών Ανακτορικών Κέντρων στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, η οποία.
Who is Who Awards 2025: Όταν η Αθήνα έλαμψε και έγινε παγκόσμιο κέντρο διεθνών προσωπικοτήτων
Την Πέμπτη 3 Ιουλίου, η Αθήνα φιλοξένησε για έκτη συνεχή χρονιά τα Who is.
Η Τετάρτη η συντομότερη μέρα στην ιστορία – Η Γη «πάτησε γκάζι» απότομα
Έρχεται η συντομότερη ημέρα της ζωής μας, όπως προειδοποιούν οι επιστήμονες, και αυτή θα.
BLEU: Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα των συγγραφέων γιατρών Στάθη Βλαχάκου και Θεόδωρου Χήρα
Οι εκδόσεις ΑΡΜΟΣ παρουσιάζουν το μυθιστόρημα “Bleu” γραμμένο εκ περιτροπής από δύο συγγραφείς και.